Tämä blogi herää tällä päivämäärällä eloon. Meillä meni reenit sen verran hyvin, että se saa omistajan kirjoittamaan siitä nettiin, sekä ilmoittamaan koiransa ja itsensä kisoihin kahden viikon päästä. Ni, että niin hyvin ne meni.

Tehtiin tälläistä pätkää, kahdessa osassa (1-8 ja 7-17). Aiheena vekit ja persjätöt.

Putki (3) imi hyvin, ja pakkovalssi neloselle toimi. Ihmeen hyvin toimi esteet 4-6, jossa tehtiin vitoselle taaksetyöntö,  väliin persjättö ja saksalainen esteellä (6). Ja sekin toimi! Alkuun jäin liian pitkäksi aikaa kuutoselle työntämään taakse, jolloin Maisa meinasi 6-7 välissä sujahtaa vasemmalle puolelle. Vekki esteelle (7) ja putkeen lähetys. Tässä kohtaa tökki välillä putki, jossa Maisa kävi kääntymässä suulla ja tuli takaisin. Korjauksena tähän vekki kauempana, ja lyhyemmillä askeleilla putkelle, jolloin en etuilisi liikaa.

Loppupätkässä vekki esteelle (10) ja lähetys putkeen. Persjättö (12) jälkeen ja pakkovalssi esteelle (13). Tosi hyvin Maisa tuli käteen! Niin hyvin, että kerran jäin sitä tuulettaan ja karkasi neloselle. Tarkkana persjätön ajoituksessa, jotta katsoo koiraa uuden ohjaavan käden puolelta ensimmäisen kerran, mutta samalla muistaa myös ohjata edeltävän hypyn (12). Ja tämä oikeasti toimi, mahtavaa!

Miinuksena 8-putken pyörähdykset ja alun varastaminen. Mutta kaikenkaikkiaan tuntui oma ohjaus ihan hyvältä, Maisa oli kuulolla ja meidän yhteistyö toimi.