Koska Maisa aloitti juoksut ja Ansa sai mahan löysälle rohmuttuaan kaikkien ällösavustetut keinopossunkorvat, meinasi koittaa agiton tiistai, kunnes Sanna pelasti tilanteen. Pääsin siis Maisan reenivuorolla reenaamaan Seraa ja Saagaa. Haastavat pätkät oli Sanna meille tehnyt, ja millään en itse meinannut saada suunnitelmaa taipumaan päähän ja jalkoihin. Laiskana pöllin radat Sannalta. Kiitos niistä!

Kolmosesteelle kunnon peruutus ja vastaisella veto, 4-5 väliin valssi, samoin 5-6 väliin. Viitos-esteen jälkeen selkeä peruutus selkä kutoselle päin ja kääntö vasta kun esteen oikealla puolen. Saagan imaisi herkästi putki, ellen ollut tarpeeksi selkeä rintamasuunnan kanssa. Hämäyseste (9) taisi vetää Seran kerran, mutta muuten ei ongelmaa kummankaan kanssa, kun muisti huutaa seuraavaa putkea ajoissa.

Toisella pätkällä oli alussa välistä vedot (este 2 oli toiseen suuntaan), ja putkelta (3) putkeen (4) oli tarkoitus ohjata esteen (5) takaa, mutta vähän jouduin lipsumaan tästä. Vastainen käsi auttoi Seran kanssa tässä. Loppu meni sutjakkaasti, ja otin hypyn (6) takaa vastaan valssilla. Saagan rata loppui ennen keinua.

Kitos Sannalle koirien lainasta!

Ihan mnäin by-the-wayna teille macin omistajat ja ratojen piirtäjät. Mitä ohjelmaa käytätte? Toi Over! on mun mielestä sen lisäks, että sen jälki on rumaa, niin äärettömän epäkätevä saada radat tänne nettiin. Joutuu kikkaileen. Ei tykkää.