Nimittäin sunnuntain kokeesta. Koska Maisa omaa todistetusti putkiaivot, kuten omistajansakin, ei ole ihme, että meidän viimeaikaiset ruudut ovat lähteneet oikean etukulman seisoskelun kautta. Koska se tarkoittaa vaatimatonta 40 pistettä kokeessa, olisi se ihan kiva olla kunnossa, kun sinne menee. Olen kuitenkin ottanut taktiikan, että jos ei tee, niin ei voi tulla virheitä. Tänään lopulta päätin ottaa itseäni niskasta kiinni, ja säätäkin uhmaten viedä urheasti neljä tötsää parkkipaikalle. Tai oikeastaan kolme tötsää ja kukkaruukun. Kuinka voi hukata kirkkaan oranssin 25cm korkean kartion sisätiloissa? Helposti. Tai ehkä Ansa on ollut asialla.

No mutta. Aloitettin seuraamisella, joka oli aivan mahtavaa! Fiilikset nousi heti, vaikka 16 astetta kipristeli sormien päissä. Olisko ollut juuri pakkanen, joka vei Maisalta myös ilonkiljahdukset, mutta säilytti vireen. Sitten se ruutu. Erinomainen bongaus, ja täysiä lähtö. Alkoi kaartaa oikealle, ja kupla alkoi nousta samaa vauhti kurkkuun. Mutta, lukkunottamatta sivuovesta sisäänmenoa, aivan loistava paikka! Huh. No, se sivuovikin saa jäädä pois, niin otin askeleen vasemmalle, ja johan toimi. Otin kaksi kertaa koko liikkeen ja kolme kertaa palkkasin pelkästään oikeasta paikasta ja seisomisesta. Wuhuu! Helpotuksen huokaus. Hyvänä päivänä me siis osataan ruutu. Toivottavasti sunnuntai on myös hyvä.

Kaukot. Kaksi kertaa koko sarja, kummallakin vaihtoehdolla. Menee kategoriaan ok. Liikkui 1/4 koiran mittaa... Vitsit, seisominen on se kriittisin. Jos siinä vetää takajalta sen 10 senttiä mahan alle, niin se on varma että lopputulos on epätoivottu. Hittolainen, kun sitä pitäisi vaan hinkata ja hinkata, hissiliikettä nimittäin. Ja ottaa 110% vaatimus, ennen kuin palkkaa tippuu. Mutta siis, ihan ok, kuitenkin.

Liikkeestä istu vielä - no problem. Paitsi välillä on kiva vilata oikein kunnolla: inasen istuu vasemmalle vinoon. Mutta saa istua.

Hmm. Ahdistuminen tasaantuu.