Reeneihin mennessä vähän otsasuonta tykytti, ja mietin, etä mitäköhän tästäkin tulee - vai tuleeko mitään. Mutta ylpeä voin olla, että tsemppasin, ja lopulta palasin reeneistä hyvällä mielellä. Hyvä minä!

Otettiin pientä rataa kahdessa osassa ja pienillä variaatioilla. Tarkoituksena oli miettiä oman ohjauksen muuttaminen esteillä 5-6-7. Ensinnä pituudelta hypyn kautta putken kauimmaiseen päähän, sitten pituus-hyppy-hyppy ja viimeisenä pituudelta suoraan viereiselle hypylle. Ensimmäinen meni vallan mallikkaasti. Seuraavakin meni mallikkaasti - jos olisi ollut tarkoitus tehdä samat esteet, kuin ensimmäisellä kerralla. Suhina avuksi, ja hyvin kääntyi! VIimeinen oli haasteellisin, kun Maisa meinasi välttämättä läväyttää takimmaiselle esteelle. Jäin taaemmas pituudelle lähetyksessä ja suhina avuksi. Lopulta onnistuio hyvin. Viimeisellä kerralla Maisa ajatteli oikaista suoraan esteelle putkesta, kun jäin aika taakse.

Lopuksi otettiin koko rata niin, että pituuden jälkeen viereinen hyppy ja siitä suoraa putkeen (aika kätevä numerointi mulla). Esteeltä (6) putkeen (7) vietiin kahdella valssilla, ja hyvin kääntyikin. Ensin tuli putkesta suoraan muhun päin, mutta seuraavalla ohjasin kunnolla työnnän putken (7) ja esteen (8) väliin, jolloin toimi hyvin. Takaakierrot toimi hyvin, mutta itsellä oli vähän tupelo olo ja jalat tiellä esteeltä (11) A:lle (12) viennissä twistin tyyppisellä ratkaisulla. Mutta toimi ihan ok kuitenkin. Hyvä kontakti, kun juoksin ohi. Hyvä reeni ja hyvin haastetta Maisan kanssa.