Maisan kanssa voittajan liikkeet läpi parkkiksella. Otin alkuun pitkän seuraamisen kotiovelta toisen parkkiksen kautta omalle parkkikselle. Tosi hyvät askelsiirtymät kaikkialle, paitsi taakse. Tarjosi eteentuloakin siinä kohtaa, kun yritin vaan jatkaa peruuttamista.

Näki, kun tein ruudun ja veti jo hullut kiepit siitä. Otin ensin luoksetulon, ja vitsit että oli hieno. Hienoin ehkä ikinä. Veti jarrut päälle molemmissa pysäytyksissä jo ilmassa ja pysähtyi kun seinaan. Maahanmenossa jarrujen komeus näkyy paremmin., kun se on jo ilmassa jalat suorana eteenpäin. Ei siis luonnollisestikaan koitettu toista kertaa. Noudot, tosin tällä kertaa oli molemmat ihan tasamaalla. Tavallisessa ei mitään huomautettavaa, metallissa voisi ehkä kehua jo vauhdista ei ihan kokonaista laukkaa, mutta lähellä kuitenkin. Eteentuonnissa suu taas aukesi, mutta vaikka jonkin sekunnin odotin, niin pysyi kyllä suussa.

Ruutu tosi nätti, nyt haki yllättäen oikeaan reunaan (kuitenbkin ruudun sisällä). Otin liikkeen kokonaisena loppuun. Hyvin lähti seuraamiseen. Jostain syystä päätin kuitenkin ottaa ruudun uudestaan (miksioimiksi) ja nyt jäi oikealle ulos ruudusta. Korjasi kuitenkin oikein. Kerta toisen kiellon päälle tuotti sitten jo ihan ulos ruudusta, ja jäi haistelemaan maata oikeiden tötsien ulkopuolelta. Viimeiseksi kävin näyttämässä sille paikan ja lähetin puolesta matkasta. Nappi suoritus.

Liikkeestä istuminen hieno, kävelin tahallaan aivan vierestä taakse, ja vain pää kääntyi.

Otin peruutuksen muistutuksia ensin ilman seuraamista ja sitten liikkeenä. Taas muistui mieleen, mitä niillä takajaloilla voikaan tehdä. Hyvä hyvä.

Otin toisen pitkän seuraamisen takaisin, nyt vähän heikompi kuin ensimmäinen. Johtui varmaan siitä, että mentiin jo kotiinpäin näin lyhyen reenin jälkeen. Pysähtyi rappusille ja katsoi, että et oo tosissas, nyt jo?

Tunnarikapulat jäi sisälle ja unohdin ottaa kaukot, niin ne tehtiin vielä takapihalla. Tunnarin laitoin jonona poispäin meistä ja oman kapulan kolmanneksi viimeiseksi (yht. kapuloita 8), jotta joutuisi haistelemaan jonon ennen omaa. Tosi hyvin haistelikin ja toi oman sen tultua kohdalle, tarkisti vielä seuraavan ja toi oman. Voi vitsit! Taas päätin ottaa uudestaan, ja tällä kertaa se kannatti. Hyvin toi.

Eilen kun otettiin tunnaria, niin taas tämä meidän reunimmaisen kapulan ongelma tuli esiin. Lopulta se otettiin pois, jonka jälkeen Maisa teki työnsä hyvin loppuun. Mikä ihme tuossa reunimmaisessa saa sen aivot ensin lukkoon ja sitten vasta havahtuu.

Vielä kaukot takapihalla. Ensimmäisessä i-s vaihdossa otti jo kunnon askeleen eteenpäin, jonka jälkeen palautin sen reippaasti taaksepäin. Otettiin uusiksi, ja nyt pelitti. Kyllä se eteni, mutta sallituissa rajoissa. Täytyy taas muistutella hissillä tätä välissä, ja eri matkoilta.