Pidettiin lähes yöliitelyt Hannan kanssa Nummelassa. Otin ensin Ellan kanssa, koska tarkoituksena on (hui) kisata tulevana kesänä sen kanssa. Ella onkin melkoisen erilaine nohjattava kuin päätönkana-Maisa. Se ei paljon turhia kaartele ja käännökset on tiukkoja. Ja Ella menee juuri niinkuin ohjaat. Kummallista. Silmänisku

Otin saman radan Maisan kanssa myös. Jossain vaiheessa Hanna sanoi alkupyörityksen olevan kolmosluokan pyöritystä, mikä helpotti hieman. Aikamoinen pyöritys varsinkin ohjaajan taidoille.

Hannalta tuli erinomainen ohje omaan ohjaamiseeni, nimittäin voisin olla paljon hiljempaa radalla. No mutta kun ei se osaa... Kröhöm. Jokainen koira meni paremmin, kun en sanonut sanaakaan. Siinä vasta tajusin, kuinka paljon turhia "täällä"-käskyjä ja muutenkin volaa on meikäläisen ojaamisessa.

Alkupyörityksessä Maisalta tippui muutaman kerran rima, mutta muuten selvittiin hyvin kepeille saakka. Niissä meinasi tulla Maisalle kiire ja jätti monta kertaa kaksi viimeistä väliä tekemättä. Ensimmäinen keinu oli aivan järjetön lento-sellainen, mikä sitten tietysti hidasti seuraavia, ja vähän turhankin paljon. Ei ollut ohjaaja hereillä ensimmäisellä kerralla. Hö.

Jotta saataisin näillekin treeneille kunniakas päätös, niin Maisahan päätti sellaisen meille järjestää. Otin muutaman kerran maksi-hypyn ennen puomia vain kokeillakseni miten se korkeus sujuu. Muuten ihan jees, mutta Maisan hyppyteknikassa on vielä pikkuisen hiottavaa. Se hyppää enemmän ylös kuin eteen. Mutta se oli sivujuonne, bravuuri tuli vasta puomilla. Tyhmänä menin palkkaamaan kaksi kertaa kontaktista vasta toisen käskyn jälkeen, kun Maisa pysähtyi ensimmäisellä alastulolle, muttei kontakti alueelle. Noh, kolmas kerta siten toden sanoi, ja Maisa pysähtyi vielä aikaisemmin. En ollut sanonut vieä "ota"-käskyä, joten hän pysähtyi aivan omasta toimestaan. Juoksin eteenpäin. Ei tullut. Juoksin vielä, ei mitään. Lähdin täysiä juoksemaan parkkipaikalle, menin autoon, starttasin ja siirryin parkkiksen toiselle reunalle. EI MITÄÄN. Hanna tuli pois kentältä ja kun oltiin molemmat poissa Maisan näköpiiristä, niin se juoksi perään. Että näin. Repikää siitä.

Otettiin loppuun pari puomia lätkällä.

(ratapiirros tulossa)