Tiistaina korkattiin kesäkausi bedlingtonien reeneissä Hakkilassa. Tänä kesänä saatiin heti alkuun pyörimään sekä alkeis, että jatkokurssi. Hienoa! Kahden tunnin aikana hallissa pyöri siis 13 bedlingtonia! :)

Ansa pääsi myös reeneihin osalliseksi korvaamaan Wernaa, joka tyttömäiseen tapaan aloitti juoksut juuri siihen väärään aikaan. Ansa pääsi siis Jennin ohjaukseen, olikin mukavaa nähdä miten Ansa toimii muiden ohjauksessa, se kun ei ole ikinä sitä kokeillut ennen. Hienosti se meninkin - huomio siellä missä liksakin. Tehtiin tällainen radan pätkä kesäkauden alkajaisiksi:

Lisäksi puolikkaita keppejä ja keinua. Ansalla alkaa keinu olla jo hyvinkin mallillaan, ei uskoisi enää, että meinasin kämmätä kaiken muutama kuukausi sitten!

Muuten Ansa otti hyvin kontaktit lätkän avulla - vähän turhankin tiiviisti jäi niitä nuuskuttelemaan, mutta muuten hyvät! Herpaantumisia keskittymisessä tuli varsinkin esteen (3) jälkeen, jolloin piti käydä milloin pöydällä, milloin mua moikkaamassa. Mutta hienosti Jenni ohjasi uutta koiraa ja Ansa kuunteli. Tosi kuuma oli hallissa, joten täytyy keventää Ansankin ryijyä ennen ensi viikkoa, jottei kuumuus vie kaikkia mehuja.

Tein samaa rataa vielä Helmin, Maisan ja Nizan kanssa. Helmi (!!) veti ihan fiiliksessä ja täysiä juosten koko radan! Miettikääs tätä! Tyyppi oli ihan intoo puhkuen meiningissä. Ihana! :)

Maisa nyt huusi tuttuun tapaansa ja se koki vaikeuksia pysähtyä pöydälle ja vielä jäädä sinne. Otin nytt aikaisemmista suunnitelmasta poiketen siihen maahanmenon, ja siinä pysytään nyt. Kontaktit ihan loistavat! Pyrin jättäytymään taakse missä mahdollista ja hyvin irtosi putkeen ja seuraaville hypyille.

Niza roiskaisi ekan kontaktin ihan surutta, mutta muisti sen jälkeen, että mitä niissä pitikään tehdä. Niza irtosi ihan sairaan hyvin! Vois seisoo keskellä kenttää vaan ja osoitella vähän suuntia. Ihana vauhti - ja ihanan hiljainen. :)

Otin myös Ansan kanssa vielä saman, ja hyvin sujui. koko ajan vaan täytyy olla hereillä keskittymiskyvyn kanssa. :P