Keskiviikkoilta (5h) vierähti koko revohkan kanssa Ojangossa. Ensin epistöiden parissa ja sen jälkeen reenaillen. Otin Ansan kanssa keppikujaa. Muutaman kerran aivosoluja hierottuaan likka hokasi, mikä olikaan jutun juoni. Onkohan tämä varma tapa saada toinen sekaisin, jos yrittää opettaa keppejä milloin milläkin menetelmällä... Katsotaan. Otettiin vauvaesteilä myös kontakteja, ihan ok. Helmin kanssa hilluttiin Aata ja puomia, narupallon kanssa.

Maisan ja Nizan kanssa tuunasin esteitä siirtämättä tälläisen pätkän:

Hyvin irtosivat molemmat eteen, ja kauempaakin onnistui taakse työntö. Maisalla hyvä kontakti ja hienosti haki kepit! Nizaa piti muistuttaa kontaktista, mutta sen jälkeen se taas muistuikin mieleen. En meinannut millään saada Nizaa kepeille suoraan, vaan se läväytti 2-esteen järjestelmällisesti aina. Lopulta kuitenkin onnasi. Pimeä putki sylkkärillä oli hieno molemmilla.

Hivuttauduttiin pikkuhiljaa tokokentälle, ja otin Ansan kanssa kaikki liikkeet läpi. Liikkeestä maahan tarvitsi muistuttelua, mutta sen jälkeen hieno. Luoksetulossa liikaa pommpuja sivulle. Liikkestä seis otin heti kääntyen eteen ja siitä vähentäen pieneen käsiapuun ilman namia. Ehkä meillä on vielä toivoa...? Hyppy on hieno, välillä tarvitsee vain kaksi käskyä lähtöön, mutta stoppi on tosi hieno. Herkkä liikuttamaan etujalkoja, kun siirryn toiselle puolelle, ja ennakoi perusasennon. Muuten hieno! ;) Seuraaminen vallankin mallikasta, vasen käännös alkaa jo olla parantumaan päin. Täyskäännös hyvä. Otin paikkamakuun Nizan kanssa, perus-Ansaa - tsiigailua ja jalkojen korjaamista, pysyi kuitenkin 2 minuuttia, ja hyvin perusasentoon.

Maisan kanssa yksi luoksetulo, ja vain yksi sen takia, että se oli aivan loistava! Tauko taitaa tehdä ihan hyvää aina välillä, oon tainnut tän ennenkin huomata. Kaukot on kyllä murheen kryyni. Maisa peruuttaa seiso-istu vaihdossa ihan hullun paljon. Vaikka pidensin matkaa noin 25 metriin niin silti. En tiedä pitäiskö taas ruveta kikkaileen noitten käskyjen kanssa ja vaihtaa takas istu-käskyyn, kun tuo pois-alku on niin vahva. Hmm. Seuraaminen oli oikein hyvää. Jättävissä meinasi kääntää seisomisessa mun perään, mutta muistuttelulla nekin ok, kaikki jopa ekalla!