Syystä etten ole saanut lukuisista yrityksistä huolimatta kirjoitettua kaikista tässä välissä olleista treeneistä mitään, niin ajattelin aloittaa tai paremminkin jatkaa tästä hetkestä eteenpäin. Tai siis viime lauantaista. Cool

Eli siis. Maisan kanssa AgiTokolassa lauantaina 7.2. Otin alkuun ruutua, toivomuksena, että metsälenkki olisi vienyt pihinät pois lähdöstä. Vein ensimmäiseen lätkän ruutuun, mikä taas auttoi seuraaviin toistoihin ilman lätkää. Vapautin seisomisesta. Hyvin haki pitkältä matkalta. Myöhemmin otin toiselta sivulta, missä matka lyheni puoleen, ja sitten menikin taas metikköön. Lähti lujaa ja ilman pihinää, mutta suoraan ruudun oikealle puolelle ja nenä maahan. Mitä ihanuuksia siellä lienikään, mutta aivan äärettömän turhauttavaa. Nosti päätään uusilla käskyillä ja oli meinigillä, että 'joo joo kyllä oon kokoajan menossa, mutta oota nyt vähän kun täällä on nyt tiukka juoru meneillään'. No, vein lätkän ja lopetettiin yhteen hyvään.

Seuraavaksi tunnari. Mun inhokkiliike. Sitä sanovat kaikki, että se on helppo liike, kun koira on sen idean hokannu. Mutta mun mielestä se on jotenkin niin ärsyttävä liike. Johtuu varmaan pitkälti siitä, että tunnen itteni niin kädettömäks siinä, kun ei sais oikeen kieltää, muttei kehuakaan. Tulee tunne, että meenkö nyt se kuuluisa p**** edellä puuhun jos teen nyt tällä tavalla. Mutta ei auta. Kai se on vaan opeteltava, molempien. Otin muutaman toiston tunnarilevyn avulla, jossa siis neljä tunnarikapulaa kiinni. Vein alkuun oman laudan ulkopuolelle. Tietysti Maisa ampaisi suoraan laudalle ja yritti niitä irti. No kun ei onnistunu, niin otettiin oma. Eli ihan ei ole jakelussa. Otin muutamia toistoja vaihdellen oman paikkaa, ja johan se lähti nousemaan se omakin ensimmäisenä, ja muutaman kerran jopa hetken haistelun jälkeen. Koitin vielä kerran niin, että piilotin oman kapulan ihan muualle penkin taakse, niin avot: kyllä se nenä lähti toimimaan ja Maisa haki oman. Tähän lopetettiin.

Sitten luoksetuloa. Toinen treenikerta, jolloin maasta lähtö. Otin muutaman läpijuoksun, ensin tuli hitaalla laukalla koko matkan, sitten kiristäen kun huomasi, että siitähän heilahtaa pallo, jos tulee lujaa. Ja taas huijattiin Maisaa ja otinkin maahanmenon kovasta vauhdista. Hyvin toimi. Seuraavalla ensin seisominen = läpijuoksu. Sitten oikea läpijuoksu, jonka jälkeen koko liike, ensin seisominen ja sitten maahanmeno. Hyvin toimi. Tai ainakin kohtalaisesti, seisominen hyvä, maahanmeno olisi voinut olla nopeampi. Otin vielä tauon jälkeen muutamia läpijuoksuja. Ennakointi on isoin ongelmamme tässä. Kaiken kaikkiaan sellainen ihan jees treeni, ei mennyt ihan metsään, muttei nyt mitään loistosuorituksiakaan.