Noniin, nyt vain päätin taas hyväksyä tuon aukon treenipäiväkirjassa ja jatketaan taas tästä eteenpäin.

Ansa pääsi tänään Helmin sijasta bedlingtonagilityyn, koska Helmi on aloittanut kesälomanvieton Tampereella. Otettiin oikeastaan vain yksittäisiä esteitä, tänään vuorossa olivat rengas, putki ja pussi. Otin putkea melko pimeänä molemmilta puolilta, ja hyvin lähti. Ansa teki tosi innoissaan töitä. Koitettiin myös takaakiertoa neljällä esteellä, ja yllättävänkin hyvin Ansa meni. Sillä on vaan niin huviottava tuo pentu-bedlington tyyli, etei siitä voi tulla kuin hyvälle mielelle. Se vaan ei voi välttää niitä pieniä kunniakierroksia ja riemupiruetteja välillä. Ja juoksutyyli esteillä on sellainen maantiekiitäjä, mahdollisimman matalana.

1250241840_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ojangossa Ansan pentutreeneissä otettiin vähän valssausta ja sylikäännöstä. Ansa oli ihan loistava! Otettiin vasemman puoleista pätkää ensin, ja siinä tuppasi ohjaaja blokkaamaan putken suun, jolloin Ansa nätisti kiersi putken ulkokautta. Kun en tunkenut itseäni putken eteen, niin meni tosi hyvin, otettiin pari kertaa palkka putjken jälkeen ja lopuksi koko homma. Ansa oli kyllä pätevä kerraassaan, ohjaajalla palkka juuttui taskuun, niin viimeiselle hypylle piti tehdä pelastus, mutta sekin meni. Hienoa!

1250242774_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toisella pätkällä Ansa oli myös liekeissä, tosin nyt alkoi riemukaarrokset olla jo sitä luokkaa, että meni vähän hosumiseksi. Mutta eka kerta valssilla meni tosi nätisti, ja sylikäännöskin onnistui. Tosin niin isolla kaarella, että kolmos hyppy paineltiin ohi, mutta mitäs pienistä. Lopetettiin tähän kun meininki oli niin hyvä.

Otin toista pätkää myös Maisan kanssa, ajatuksena takaa leikkaus 3 esteellä. Tosi hyvin sujui. Pikkuisen sai taas tänään keskustella tuosta lähdössä odottamisesta. Ai että.