Juoksutauon jälkeen myös piirin reenit tulivat jälleen ohjelmistoon Ansalle. Otin myös Maisan mukaan, vaikka tämä onkin uhkarohkeaa, sillä enhän ole vielä koskaan reenannut edellisenä päivänä...

Ansan kanssa perusjuttujen (perusasento-liikkeellelähtö-seuraaminen) lisäksi paikkamakuuta hyvällä häiriöllä sekä luoksepäästävyyttä ja hyppyä.

Reenin aikana sain pari lyhyttä paikkamakuuta, ja pari täysmittaista (2min). Ekan pidemmän aikana Ansa huomasi tunnari kapulat vieressään, ja vähän aikaa katseltuaan päätti käydä haistamassa niitä. Tämä siihen kohtaan kun muutaman metrin päässä uros karkasi tyttösen luo, niin Ansa katsoi tilaisuuden tulleen: tarpeeksi hässäkkää niin ei toi huomaa. Lyhyitä otin väliin ja vapautin edestä. Lopuuun sain hyvän 2-minuuttisen, vaikka Ronni-bc teki omia juttujaan lähellä. Loistavaa.

Muutenkin olen iloisesti yllättynyt Ansan kyvystä keskittyä mun kanssa työskentelyyn, vaikka muuta trafiikkia on vieressä. Erityisen tyytyväinen olen kontaktiin vaikka toinen juoksi vierestä. Ihan uskomatonta! Hyvä Ansa.

Muutama luoksetulo n.10 m, tosi hyvät.

Hypyssä, ei voinut kuin pidätellä nauruaan. Toinen irtoaa hyvin, liiankin, mutta toisella puolella menee pylly heti maahan tai vielä parempi, kokonaan maate. Sitten tillitetään, että enkö olekin etevä, ihan sairaan hyvä suorastaan. Tässä Ansa kestää tuhottomasti toistoja, ja niitä tarvittiinkin, että sain palkattua monta putlkeen seisomisesta. Tästä on kehkeytymässä samanlainen suosikki kuin Maisalle: saa pitää varansa ettei kokeessa nolla koko liikettä ennen kuin se on edes alkanut (kyllä, me mennään kokeeseen).

Sitten liikkeestä seisomista. Tosi hyvin jää niille sijoilleen, kun pysäytän vasemmalla kädellä nakkinaamaan -periaatteella, ja jatkan itse matkaa. Lähestyminen takaisin on vielä vaikeaa, joten täytyy muistaa vapauttaa ajoissa. Tähän tarvitaan sisäreeniä.

Luoksepäästävyyttä pari kertaa, ja toisella jo malttoi pitää pepun maassa.

Maisan kanssa ruutua, kaukoja, luoksetulo ja tunnari. Kahta ensimmäistä useita toistoja, luoksetuloa vain yksi, koska oli niin loistava, samoin tunnaria.

Ruutuun saatiin loppuun taas hyvät toistot, mutta ei ollut eka ei. Tähän täytyy nyt paneutua kunnolla, muttei ahdistua, koska se ei auta. Paljon erilaisia paikkoja purkkeja, ympäristön vaikeutuessa lätkää jne. Kyllä se siitä. Katsotaan mitä huomenna tapahtuu...

Kaukoissa sama kaava, loppua kohden parani. Tulin tänään siihen tulokseen, että voisin vaihtaa maahan käskyn seiso-maahan vaihdossa. Käsimerkkien kanssa en nyt tiedä, mutta musta tuntuu, että Maisa tarvitsee eri käskyn, koska maahanmenokin on erilainen. Mietintämyssyyn siis.

Ja siis virtaa oli, ei onneksi niin paljoa kuin torstaina, mutta vuosi... Mikesei noissa oo sellasta säädettävää virtanappia?