Ei paljon lisättävää. Tänään pidettiin Hannan ja Fidzin kanssa kenraalit. Onneks sunnuntaina tuomisina 50% ykköstuloksia, sen verran vakuuttavaa menoa Fidzillä on.

No mutta meitin Maisa. Pakkasta oli sen kevyt 18 astetta, ja aivan jäässä oltiin kaikki. Maisalla se tosin ynnäänty sinne virtapiikin päälle, mikä sillä oli suoraan autosta "kehään" mennessä. Huusi kuin hullu, ja yritin sitä nopealla seuruukaaviolla taltuttaa. Vielä mitä. No aloitettiin kuitenkin. Maisa huusi seuruun temponvaihdoksissa (kaikissa), paikka seilasi, ja mieninkiä oli sitten jokaiseen muuhun ilmansuuntaan kuin piti. Ihan karseeta. Liikkeestä istu ihan jees. Hypähti askeleen sivuun istuessaan.

Luoksetulossa varasti pysähdyksen jälkeen liikkeelle lähdön. Otettiin uudestaan, ja toimi ok, mutta teki oman himmauksen makuun jälkeen ennen eteentuloa. Great. Varasti muuten tähän mennessä kaikki sivulle menot.

Ruutu. Voi hyvänen aika. Lukitsi koko ajan luoksetulon lähtöpaikan, mikä oli vinossa ruutuunmenoon nähden. Vaikka kuinka ohjasi katsetta ruudun suuntaan, niin "missä ruutu" käänsi sen aina vasemmalle etuviistoon. Yritin kuitenkin ja sudeksihan se meni. Hanna meni kävelemään ruudun taakse, jotta pahviaivokin ymmärtäisi, mistä puhutaan. No joo, lähti se sinne, mutta teki sen nykyajan perussetin, että haisteli oikean puolen tötsät ja jäi vähän hengaileen, että mitäs sitten. Kutsuin pois ja menin näyttämään missä se ruutu oikein olikaan. Noni. Sadas kerta toden sanoo.

Tasamaanouto ihan jees, liukui tosin pari metriä kapulan kanssa lumessa, kun oli pakko ottaa niin kova vauhti. Varasti perusasentoon.

Kaukot. Tyyppi seilasi eteen ja taakse, jääden lopulta viivan takapuolelle, liikuttuaan ensin koiranmitan. Uusiksi, ja yllättäen ihan hyvä suoritus. Viimeinen maahan meno oli tosin sellaiseen sikiöasentoon, että "mua nyt huvita toi sun määräily ollenkaan, mutta hyvä on meen maahaan. Ääliö." Ihan saletti, ettei nouse, mutta nousi! Yllätysten aika ei ole ohi.

Tunnari. Huoh. Juoksi lähtöhaukulla kapuloiden ohi, hokas kapulat ja otti lennosta reunimmaisen mukaan. Otettiin uudestaan. Toi oman, mutta mellasti kaikki muut sekaisin.

Otin lopuksi vielä ruutua pelkkää seisomista. Paikka löyty ok. Keskellä syvyyssuunnassa, mutta keskikohdan oikealla puolella.

Ja miks me oltiinkaan ilmoittauduttu kokeeseen!?!

Tää koira ei oo ikinä saanu tulosta kyseisestä luokasta. Ei muuta ku leuka rintaan ja kohti uusia vastoinkäymisiä.