Lähdettiin sunnuntaipäivän ratoksi Ansan ja Helmin kanssa hallille, ja jätettiin Maisa housujensa kanssa kotiin. Vähän oli ilme kuvaamisen näköinen, kun reenireppu pakattiin, reenihihnat muille kaulaan, ja kaikki lähti. O-ou.

Pieni huokaus hallille saapuessa, kun kaikki esteet oli sivussa, ja meikäläinen yksin liikenteessä. Esteet painaa kuin synti. Mutta eipä siinä, aloitettiin Ansan kanssa tokolla, kun kerran oli tilaa. Eipä jää siitä jälkipolville paljoa kerrottavaa. Ansalla oli niiiin paljon virtaa, ettei ne herneet siinä vauhdissa montaa kertaa kolahtaneet yhteen, mutta hauskaa sillä ainakin oli. Otettiin seuraamista ja luoksetuloa. Seuraamisessa oli pomppuvaihe päällä ja muutenkin tosi levotonta meininkiä, mutta saatiin kuin saatiinkin muutaman metrin hyvä pätkä. Ei sitä sen enempää. Sitten muutamia luoksetuloja. Ensimmäisellä lähti seuraamaan, siten pamautti musta ohi, seuraavalla meni maahan... Ja lopulta onnistuttiin. Plussaa se, että vauhtia ainakin oli, ja malttoi lopulta jopa tarkkaavaisena odottaa.

Tässä kohtaa saatiin seuraa, ja vetäydyttiin toiseen puoliskoon verhon taakse. Rakensin saman radan kuin Maisan kanssa viime reeneissä, eli tämän:

(Hikeä puski) Alkuun tehtiin takaakiertoja, ja putkea, vähän muistutteluna, että mikäs tämä laji taas olikaan. Sitten loppui armo, ja otettiin samaa rataa kuin Maisan taidoilla. Otin kahdessa osassa, ensin alkua kolmella variaatiolla, sitten loppuosaa (Ansalle ei A:ta), ja viimeiseksi kokonaisuudessaan. Pikkuisen oli Ansa turhaan kädessä kiinni, ja putkella (4) oli jotain äärettömän mielenkiintoista ja sinne meno takkuili, mutta tosi hienosti Ansa suoriutui. Alku sujui muuten hyvin -odotti lähdössä  - ja valssi 2-3 väliin sujui hyvin. Ansa kääntyy tosi hyvin 'täälä' -kutsusta, ja kolme variaatiota menivät hyvin. Pikkuisen viimeisellä valahti kaarros.

Loppuosaa tehdessä takaakierrot hidastivat Ansaa, se vaikutti vähän hölmistyneeltä, mutta muuten ok. Ohjaaja tietty unohti ensin jutun juonen, mutta ei se mitään, Ansa teki niin kuin käskin. Twisti etseellä 11 sujui hyvin. Takaakiertoja saa silti edelleen reenata , jotta saa niihin vauhtia.

Päästiin myös koko rata alusta loppuun toisella kerralla mallikkaasti, ensimmäisellä unohdin valssit esteeltä (6) putkeen (7). Hieno Ansa.

Loppuun otettiin kontakteja puomilla, hyvin oli muistissa. Tänään otettiin myös ekaa kertaa koko puomia hihnassa ja lätkä maassa. Hyvin meni, ekalla kerralla pientä haparointia, kun piti niin hosua, mutta sitten jo keskittyi. En tiedä koska uskallan ilman hihnaa, mutta hyvin ainakin lähti tämä harjoittelu käyntiin. Otettiin myös ekaa kertaa A kokonaan, mikä meni hyvin.