Houston, meillä taitaa olla jotain ongelmia myös blogin päivityksen suhteen. Pitäis varmaan laittaa jotain palautetta palvelimelle. No mutta, likoilla alkaa juoksut olla jo loppupuolella, ja omistajalla aikaa, niin lähdettiin Heurekan nurmille reenaamaan. Nurmi oli aika pitkää ja märkää, joten just sopivaa reenimielessä. Tein ruudun valmiiksi. Maisalla oli ruudun bongaamisessa vaikeuksia, kun katse kääntyi aina merkkiin. Pienellä avulla onnistui. Merkki meni pitkäksi, ja otettiin uudestaan. Nyt loistava, mutta ruutu meni pitkäksi. Lopulta ongelmaksi muodostui iänikuinen ennakointi, mutta muutama hyvä ja varma seisominen, ja puolen vaihto. Ennakointeja myös oikealta, onnistuneeseen lopetettiin. Aika monta toistoa tuli, mutta hyvin jaksoi.

Ohjatussa otin ensin vasemman. Ruoho oli sen verran pitkää, ettei kapulaa näkynyt, ja Maisa oli tosi epävarma. Juoksi mun taka vasemmalle merkille, sitten reenikassille, eikä millään ymmärätänyt mitä tehdä. Käytiin katsomassa kapula, ja johan löytyi. Otin vielä oikean, missä ei ongelmia.

Tunnaria noin 10:llä kapulan kasalla. Joka kerta toi oman, mutta ensimmäisellä kahdella toistolla sovitti väärää suuhun. Jotenkin tosi vaikealta korjattavalta tuntuva virhe, kun se näyttää siltä, että tekee töitä eikä ole tuomassa niitä vääriä, mutta hermot ei pidä ja niitä pitää matkalla sovittaa. Kolmannella kerralla teki jälleen hyvin töitä, mutta malttoi ottaa vain oman suuhun. Liian korkea vire tuntuu olevan syynä, mutta nytkin otin loppureeneistä, joten vaikeeta on.

Loppuun otin vielä muutamia kaukojen ylösnousuja m-s. Ekalla tuli puoli koiranmittaa eteenpäin, ja laitoin maassa olleen kepin etujalkojen eteen. Toimi loistavasti. Pelkkiä ylösnousuja muutama toisto.

Ansan kanssa riekuttiin hetki niin, ettei nurmikko ollut enää kiinnostavin. Liikkeellelähtöjä, seisomista ja maahanmenoa. Jälkimmäinen oli selvästi vaikein kun oli pitkä ja märkä nurmikko. Hyvin pysyi kontakti ja palkkasin epäsäännöllisesti.

Loppuun otin noutoa. Perusasennosta odota-käskyllä (kaulapannasta kiinni). Ansa lähtee kuin tykin suusta, ja tuo käteen. Muutaman kerran tiputti eteen, mutta nosti kun odotin hiljaa. Koitin lennosta mitä sanoo metallista. Samalla fiiliksellä lähti mutta tuli yhtää lujaa takasin - ilman kapulaa. :D Otin istuen muutamia koske metallia harjoituksia, ja lopulta aukaisi jo suun. Kyllä se siitä, jatketaa sisällä harjoituksia, kuten myös noudon loppuosan reenit jatkuu sisällä.

Ei ehkä otsikon herättämää valaistusta tapahtunut, mutta mukavat reenit taas juoksutauon jälkeen. Tästä alkaa taas ruotuun palaaminen, ja Ansalla on jo koekin katsottuna.