Niputetaanpa koko viikko samaan.

Maanantaina Ojangossa

Ansalla jälleen keppisulkeiset. Ollaan nyt hinkattu kujalla, ja kyllä se pikkuhiljaa on kaventunutkin ihan mukavasti. Helposti kuitenkin jää väliin, jos on vähänkään liian suorassa linjassa. Tosi hyvin hakee kummalpatin puolelta, kun hetsaa "missä kepit".

Maisan keppisulkeisiin kuuluu kulmat, kulmat ja kulmat, oma reilu etäisyys, ja Maisan itsenäisyyden vahvistaminen. Ongelma numero yksi on edelleen kakkosväliin hakeminen, mikäli ollaan avokulmassa 90 asteessa ja siitä alaspäin. Mikä on hyvin mennyt eteenpäin, on Maisan itsenäisyys. Kepittää loppuun asti, vaikka jäisin ihan alkuun. Tosin hitaasti, mutta kuitenkin. Umpikulmat sujuu, ja vauhtia saa hyvin vedättämällä. Siinä täytyy olla kuitenkin tarkkana, ettei vedätä liikaa.

Keppien jälkeen Ansan kanssa ALOn liikkeet läpi. Likka oli niin sairaan hyvä, että ei oo ikinä ollu!! Vaikkakin piti seisominen muistuttaa, kun läväytti maahan, mutta silti, tyyppi teki niin into piukeena, mutta kuitenkin tarkkana, että vitsit! Mahtavaa.

Tiistaina Hakkilassa ja Ojangossa

Ansa pääsi tuuraamaan siskoaan bedlingtonien reeneihin. Hyvin lähti Sinin mukaan; siellä mielenkiinto, missä nakki. Tehtiin pimeitä putkikulmia, jotka ovat Ansalle jo jossain määrin tuttuja.