Tänään siis ei tapahtunut kokeessa mitään niistä, mitä pelkäsin, vaan ihan uusi setti vedettiin kehiin. Noh, tästä ei lamaannuta, vaan nostetaan se leuka rinnasta, kun ei ton pahempaa ollut kun pientä kakkelin napostelua.

Otin kotona parkkisreenin, ja palauteltiin taas ruutu, kaukot ja tunnari takaisin kuosiin. Vaikka ei ne kaukot tänään menny niin penkin alle kun noi toiset. No enivei. Koska mulle huomautettiin kokeessa kaulapannasta kiinnipitämisestä, kun bongautin ruutua, niin päätin päästä siitä eroon. Ekat kaks tietysti lähti vihjeestä ku tykin suusta, enkä saanu takas, vaan heitti vasempaan laitaan ruutua. Päätin otta välimallin siirtymiseen, ja pidin vain muutamasta otsakiehkurasta kiinni. Toimi! Hienoja toistoja hyvään paikkaan ruudussa.

Kaukoissa jostain syystä kahdella ekalla lähti sataa mua kohti, mikä lienee aivopieru, mutta sitten tein pari pitkää sarjaa kaikilla vaihdoilla, ja sekaisin. Melko mukavasti, pikkuisen sivusuunnassa siirtyi, muttei edes takas niinkään. Tähän otetaan nyt paljon sisäreeniä.

Tunnariin laitoin 10 kapulaa koemaisen riviin, ja oman toiseksi oikealta. Maisa sattui aloittamaan vasemmalta, ja hyvin meni rivin läpi, kunnes tuli oma vastaan ja nosti sen heti. Huomasi normi viiden-kuuden jälkeen, että pieni hä? -hetki oli Maisalla, mutta jatkoi silti loppuun. Hieno!

Otin lopppuun vielä ruutua niin, että jätin suunnilleen samaan lähtöpaikkaan kuin aiemmin, mutta menin itse naama koiraan päin. Oikealle oli lähetys, ja ensimmäisellä kerralla otti pari askelta mua kohti, mutta hokasi nopeasti. Hienosti haki keskelle.

Tarvitsin ilmeisesti jonkun todistusaineiston, että me oikeasti osataan, ja vähän palauttelua p**siille menneen kokeen jälkeen.