Ympyrä sulkeutuu. Kolme vuotta sitten Maisa ei osannut maata paikallaan. Siinä välissä se oli pommin varma. Nyt se ei ole muuta kuin epävarma. Huokaus. Ja sitä miettii, että EVL:ssä olisi joitain muita vaikeita liikkeitä. Otettiin paikkamakuureeniä alkuun Uhon ja Tanjan kanssa. Paikkana hiekkakenttä, ja näkösuojakin löytyi. Minuutin jälkeen Maisa oli seisomassa noin 10 metriä Uhosta eteenpäin. Laitoin uudestaan maahan, ja uudet 4 minuuttia. Vasta nyt muistin laittaa videon käyntiin, kun halusin tietää mitä ja milloin Maisa puuhaa, jos puuhaa. Ja jösses, että sillä onkin meinikiä neljän minuutin aikana., tai oikeastaan ensimmäisen 2 minuutin aikana (1 min 12sek ?!?). Ainoa pienen pieni pelastus tässä on, että EVL:ssä on häiriö, jolloin Maisa ei toivottavasti ehdi tehdä tuota kaikkea, mutta silti!!

Noh, tässä sitä nyt sitten aletaan tehoreenaamaan paikkamakuuta, samassa jamassa ovat alokas ja evl-koira.

Maisan kanssa otin liikkuroituna ruudun, ohjatun noudon ja tunnarin. Mikään ei oikeastaan mennyt ekalla. Ruudussa taas haki takatötsien taakse tai ihan rajalle. Otin muutamia ruutuun lähetyksiä lähempää ja palkka nopeista käännöksistä- Kovasti Maisa tykkää hakea vasempan reunaan. Hyvin korjaa, kun pyytää, mutta tähän hiomista. Yksi kunnollinen liike saatiin tehtyä, tosin kehujen kanssa.

Ohjatussa meni laiskasti merkillä ja ensimmäisellä kerralla keskimmäisellä. Uusiksi ja nyt onnistui oikea. Tosi laiskannäköistä toimintaa, mutta olihan aika kuumakin. Otettiin vielä kerta kiellon päälle ja vasen. Taas laiska merkki ja jäi kyttäämään oikeeta. Mutta käänty kuin kääntykin vasemmalla ja vauhdilla loppu. Kyllä se joskus osaa yllättää. :)

Tunnarissa meni ihan sössimiseksi kaksi ekaa, ja aloitettiin ihan alusta - tuloksetta. Sitten ihan kapuloiden viereen joita nyt oli isompi kasa ja omaan oli suunnilleen liimattu lihapulla. Nyt teki töitä ja siihen loppu. Tiedä häntä, mistä tää huolimattomuus johtui; viime reeneissä teki heti hienosti töitä ja nosti oman.

Otin vielä Ansan kanssa lyhyen seuraamisen, jättävät ja luoksetulon. Seuraaminen ihan ok, palkka kädessä ja perusasennoista palkkasin. Liikkeestä maahan ei mennyt sitten millään. Lopulta autoin kädellä maaahan asti, minkä jälkeen yksi melko vaivalloinen liikkeestä. Luoksetulo oli vauhdikas ja kohtuu pienellä pompulla käteen. Liikkeestä seis oli myös mukiinmenevä, tosin ennakoi perusasennon. Sitä yritin lopuun reenata, mutta pirulainen, kun se takapuoli on nopeesti tantereessa.

Kiitokset Tanjalle ja Uholle reeniseurasta, ja avartavasta reenikerrasta. Paluu perusasioihin alkaa nyt. :)

(paikkamakuuvideo on latautumassa, about 76 min jäljellä ;D)