Otetiin kokopitkää 1-lk rataa kisamaisesti.

Alku meni sujuvasti, tiukempikin olisi käännös esteeltä (2) esteelle (3) voinut olla. Kontaktin otti nätisti, kun valssasin A:n (8) jälkeen. Mutta kepit, vaikka muistinkin antaa tilaa, niin tokaan väliin suhahti. Pari kertaa joutui korjaamaan, kun jätti vikat tekemättä. Muurin (14) jälkeen ei nähnyt tulevaa putkea, ja pikkuisen kaarsi sivuun, mutta Maisa korjasi itse hyvin. Olin myöhässä pituudelta (17) ja niinpä Maisa tuli ohi. Kumpparit ei ole ehkä enää paras valinta reeneihin.

Tokalla kierroksella otin Maisan liian käteen ennen kakkosta, ja jouduin irrottamaan sen uudelleen esteelle. Tällä kertaa ohjasin paremmin A:lta esteet 9-11: pidin ohjauksen myös Maisan ollessa putkessa, enkä mennyt kahville niinkuin edellisellä kerralla. Taaskaan ei keppejä jaksettu loppuun, ja joutui ottaamaan uudestaan. Äsh. Esteelle (13) olisi pitänyt antaa enemmän tilaa, jolloin olisi opmalla liikkeellään muuria kohti kertonut, missä seuraava este on. Nyt menin liian lähelle, ja huusin muurin päällä putkeen, jolloin Maisa tiputti palikat takajaloilla. Otettiin kohta uusiksi, ja nyt meni mallikkaammin. Lopun taas kämmin, kun kumppareilla sössin, enkä ehtinyt ottamaan vastaan esteen (16) takaa.

Nyt tarvitsee kiinnittää paitsi huomiota omiin varusteisiin, myös omaan nopeuteen ja liikkumiseen. Olen hidas.

Maisa on alkanut palkkaamaan itseään juoksemalla rataa pallon kanssa. Päätin, että se saa niin tehdäkin, kun ei tee sitä radalla. Tyyppi paineli pallo suussa muurilta putkeen. Niin huojentavaa, kun ei tuo maksi-muuri ole tuottanut ongelmia.