Noniin, pitkästä aikaa päästiin viikonloppurientojen ja joulutauon jälkeen piirin reeneihin AgiTokolaan eilen. Maisa, jonka reenipaikka se oikesti onkin, oli vain mukana, koska kakaralla on vielä juoksut.

Pikkuisen kipristeli omia varpaita ja sormia, mutta on hallissa kuitenkin muutama aste lämpimämäpää kuin ulkona, jossa paukkui taas sellainen -16. EIkä oltu edes yksin, vaan ahkerat tokoilijakaverit olivat mukana, kuten aina. En ollut sen kummempia suunnitellut reenejä, muuta kuin että tarkoituksena katsastaa, että missä mennään tauon jälkeen liikkeiden kanssa, ajatellen noin niinku kahden viikon päästä olevaa koetta. Otin alkuun seuraamista, käännöksiä ja peruuttamista. Pikkusen oli kiirettä ja ryntäilyä havaittavissa, mitä oikeastaan yritin seuraamisella juuri taltuttaakin, jottei tulisi liikkeissä turhia roiskaisuja liian korkean vireen takia. Ok loppua kohti, askeleet ja käännökset oli hyviä + mikä edelleen ilahduttaa, että kontakti pysyi herkeämättä, vaika Ronni-bc juoksi ruutuun aivan vierestä. Ruutu oli valmiiksi rakennettu ja mukana oli myös nauhat. Tilan puutteessa otin ruutua suunnasta, josta etäisyyttä tuli ehkä 5m, laitoin vielä lätkänkin, jottei viime aikojen merkkireenit sekoittaisi. Ensimmäinen meni kuitenkin hakemiseksi, mutta seuraavilla löytyi lätkä, ja Maisa kesti hyvin seisomassa ilman ennakointia. Myöhemmin koko matkasta ilman lätkää, ja tosi hieno!

Hyppynoudossa ei ongelmia, paitsi jos hiuksia halotaan, niin inasen oli pylly vasemmalle vinossa muutaman kerran. Liikkeestä istu hyvä, luulisin, että nopeampikin voisi olla. Muutaman kerran käännyin katsomaan, mutta sitä edelleen varoen, kun koko istuminen oli alkuun kiinni juuri siitä, että käännyin. Meillä oli mukana myös pientä arjen luksusta näissä reeneissä, kun reenikaveri oli tuonut kuumavesipullot ja kylmälaukun metallikapuloille. Oi että, sai omatkin kädet lämpimäksi kapulaa pidellessä. Kakasi noutoa, joista ekalla Maisa haistoi vierasta kapulaa, ennen kuin nosti. Toisella parempi. Mutta kokonaisuudessaan edelleen perussettiä. Just ja just pysyy aloillaan, ennen kuin lähtee tykin suusta kapulalle. Palautus nopeahkolla ravilla ällötys naamalla. Mutta tyydyn tähän.  Se vie meiltä vakiosti noin 4 pistettä yhteensä, mutta pystyn elää sen kanssa. Ja seuraavassa luokassa tähän tulee hyppy mukaan, niin josko se siitä.

Kaukot oli hyvät! Tosi nättejä vaihtoja teki, ja palkkasin aina, kun ei mikään jalka liikkunut, matkaa ehkä 12m. Loppuun koko liike pari kertaa, eri vaihdoilla. Edisti 30cm. Se tulee edelleen seiso-istu vaihdosta. Kääk. No mutta reheheheeeniääää.

Luoksetulossa hieno vauhti, ja tosi nätiti pysähdykset. Otin väliin yhden melkein läpi juoksun ja pysäytin vasta toisella tötsällä seisomiseen. Hieno! Tuli ihan täysiä ja jarrut saman tein päälle. Ei mitään ennakointia, tyytyväinen tähän.

Tunnari loppuun, kolme tositoa koemaisesti. Toi joka kerta oman, mutta epävarmaa työskentelyä loppua kohden. Eka oli paras, otti oman suoraan, mutta seuraavalla tarkasti kahdesti rivin, ja kolmannella otti oman, oli tulossa, tiputti ja kävi katsomassa rivin, otti oman takaisin ja toi. Tuomarista riippuen 0-5. No mutta, positiivista se, että väärä ei noussut kertaakaan, joten varmuutta tähän reenillä.

Kaiken kaikkiaan jäi ihan hyvä mieli, ettei mikään liike ollut levähtänyt täysin tauon aikana. Reeniä kuitenkin tarvitaan nyt, jotta saa varmuutta tekemiseen.