Tänään Maisan kanssa piirillä, ensi viikolla saa Ansankin mukaan. Saattaa olla, että pelkästään Ansan, kun sunnuntaina on Maisan kanssa koe.

Otin voittajan liikkeet sekaisessa järjestyksessä ja palkaten, vaikka alkuun meinasin otta koemaisena. Ryhmässä oli uusia reenajia, ja otettiin kolmella koiralla paikkamakuu. Noin 4 min ja ulos hallista. Kaikki oli rauhallista, mutta muutaman kerran oli Maisa vaihtanut lonkkaa. Hmm. Muuten hyvä.

Sitten seuraamista, peruuttelua, askelia käännöksi. Tosi mukava meininki, keuli kuitenkin pitkillä suorilla, kontakti erinomainen. Ruutuun otin keltaiset hiekkaämpärit. Ensimmäinen täydestä matkasta taas harakoille, kun kävi haistamassa ensin oikean etukulman ja sitten takakulman. Kutsuin pois. Toinen ruudussa oikealla laidalla, mutta ennakoi maahan --> pois. Vein lätkän varmistaakseni oikean paikan, ja toimi, mutta ennakoi. Kääääk. No yksi toisto vielä lätkällä, mikä onneksi sujui hyvin, ja sain otettua kaksi toistoa ilman lätkää. Palkkasin seisomisesta. Tällänen tää ruutu on. Usein aivan mahtava ja toisinaan taas hakataan päätä seinään. No mutta, lopussa otin koko liikkeen, ja aivan nappi suoritus. Onneksi.

Tunnaria kolme toistoa, joilla kaikilla sairas vauhti kapuloille, jarrutus niin, että hiekka pöllysi - tarkka haistelu - ja oma. JES!

Hyppynoudossa ei ongelmia. Kapula vinossa muutaman kerran suussa.

Kaukoja junnasin ensin muutamasta metristä, ja palkkasin loistavista vaihdoista. Sitten n.12-15 metristä kolme sarjaa. Ensimmäisellä tarvitsi yhteen seisomiseen kaksoiskäskyn, muuten hyvä. Kaksi seuraavaa loistavat! Toisella liikkui 5cm ja toisella 10. Mahtuvat kirkaasti Suvin kategoriaan "loistavat".

Jaahas, liikkeestä istu jäi näköjään tekemättä kuin myös metalli. Keskiviikoksi on sovittu kenraalit Hannan kanssa, joten on tässä vielä aikaa.