Maisalla niinikään koetus edessä puolen toista viikon kuluttua. Korkattiin siis EVL huhtikuun lopussa Porvoossa. Siihen panikoinnin ja hampaat irvessä reenaamiseen nähden olen aloitukseen oikein tyytyväinen. Ja tyytyväinen myös siihen, että ilmoitin molempien päivien kokeisiin, lauantain jälkeen olis voinut jäädä harmittamaan. Maisa oli lahna ja itse olin varmaan made. En tiä, mutta ei tuntunu kovin hyvältä. Sunnuntaina oli eri meininki ja päästiin jo tuloksille. Osaamme siis liikkeet, mutta odotamme päivää, jolloin ne kaikki tulevat kerralla putkeen. :P

Paikkalla istuminen: Ehkä kaks kertaa reenatiin ennen ekaa koetta. Miten tää jääkin aina reenaamatta. Luotin siihen, että se osaa perusasennon ja paikka-käskyn. Tässä tulee Maisan haisteltua, tuomarit ei sanonu, että ilmaa vai maata, mutta molemmilla kerroilla jalat oli samassa saennossa kuin jättäessä, niin tod näk enempi ilmaa haistelee. Sais olla häiriö tässä mun puolesta.

Paikkamakuu: Tää menee paremmin kuin voittajassa, koska on häirittynä. On jotain mihin keskittyä, muutoin tulisi haistelua.

Seuraaminen: Tässä mennään tosi pienin askelin enää eteenpäin, koska oppiminen on jo tapahtunut monta vuotta sitten. Liian vireessä edistää, mutta muutoin melkein banaanina jalan ympärillä. Välillä kontakti tippuu, mutta paikka säilyy hyvin. Kontaktin pysymiseen ja vireeseen panostusta jatketaan.

Idari: Istuminen on tuottanut jotain äärettömän suuria ongelmia, eihän se nyt ollut kuin vain ainoa jättävä liike edellisessä luokassa. Onnistuessaan hyvä. Seisomisen oon joskus hyväksynyt niin, että etujalat vetää vasemmalle vinoon, mutta ihan nopee on. Minkäs teet. Maahanmeno hyvä. Liike on idari. :D

Luoksetulo: Maahanmeno parempi kuin seisominen, mutta ihan mukiinmenevä. Kovin riippuvainen vireestä. Tähän sopii oikeinkin korkea vire, silloin tulee parhaat pysähdykset.

Ruutu: Paikka paranemaan päin ja varsinkin kun ruutu on kulmittain ohjaajan. Varmuutta tarvitaan silti sekä paikkaan, että suuntaan merkiltä.

Ohjattu nouto: Vasen on vielä epävarma, hakee helosti keskimmäisen. Tähän otetaan paljon pikkuosien reeniä joista superpalkkaa. Sorruin hermostuessani olemaan epäreilun tiukka Maisalle, joten nyt nostatetaa ohjatun osakkeita - ja ohjaajan.

Metallinouto: Perussettiä. En aio puuttua metallin inhottavuuteen. Hyppy auttaa tekemään mielekkäämmäksi tämän liikkeen, mutta metallikapulasta itsessään en tule koskaan samaan ihkua.

Tunnari: Tämä hallussa. Ei ole tullut väärää pitkiin aikoihin. Varmuutta pitoon ja tarkkuutta vireen kanssa, menee muuten helposti säheltämiseksi oman kapulan kanssa.

Kaukot: Seiso-istu ja seiso-maahan vaihdot alkavat näyttää jo aika ajoin ihan mukavalta. Mutta meidän ongelma on peruutus! Pitäiskö sitten kuitenkin vaihtaa nyt jo opittu seiso-istu taikaisin normi istu-käskyksi? Reeniä paljon!