No niin, kevätkausi alkoi hallitreeneissä. Meillä onkin sitten ollut juurikin tämä kirjoitusten välinen aika taukoa, vaikka tuossa niin komiasti lupasin jatkaa treneejä. Noh, ehkä se on tehnyt hyvää molemmille. Mutta jos sattuisikin niin hyvin, että päästäisiin varasijolta mukaan 25.1. pidettävään kokeeseen, niin kai ne liikkeet olisi hyvä muistutella jo pikkuhiljaa mieliin.

Treeneissä otin pääasiaksi tuon niin monesti meiltä treenaamatta jäävän kontaktin. Seisoin vain pitkiäkin aikoja Maisa perusasennossa, ja palkkasin hienosta kontaktista vaihtelevin väliajoin. Joskus unohduin katselemaan aivan muuta ja huomasin yhtäkkkiä, että siinähän se Maisa vielä pönöttää ja hienolla kontaktilla. Superpalkka ja vapautus. Tässä oli välillä hyvää häiriötä takaviistossa käännöksiä treenaileva koirakko, tosi hyvin piti kontakti, vaikka häiriö oli lähellä.

Muuten otin seuraamista, käännöksiä sekä liikkeestä maahan. Käännökset oli vallan mallikkaista, ja vasemmalle käännöksessäkään ei enää heittänyt niin rivakasti takapuolta sivuun, että olisi paikka irronnut. Oikealle käännös myös ok, nyt kun itse kiinnitin huomiota omaan tempomiseeni. Seuraavaksi otin kaukoja. Ensin pari kertaa avon liikkeenä läpi, tosi hyvät vaihdot. Ehkä vähän laiska ensimmäinen nousu, minkä takia otinkin pari ekaa nousua pelkästään palkalla. Vaihdoin paikkaa ja otin muutan i-m-s-i-s-m. Tosin upea m-s vaihto, josta kävin palkkaamassa. Laitoin sitten ensimmäistä kertaa laudan (agin pituuden yksi lauta syrjällään) Maisan maatessa etutassujen eteen etenemisen estämiseksi. Otin kaikkia vaihtoja useita toistoja, lauta aiheutti vain pientä närettä vonkumisen muodossa, itse vaihdot olivat nättejä eikä lauta häirinnyt itsessään muuten. Muutama nouto väliin. Perinteinen 'kih' lähdössä oli miinusta, muuten hyvä vauhti ja nätti palautus. Perusasento muutaman kerran turhan eteen, siiihen käsiapu. Muistuteltiin myös ruutua mieliin, mikä lyhyeltä matkalta lätkän kera ei tuottanut ongelmia. Matkan pidennyttya keskikohdassa ollut reppu ja namit olisivat kiinnostaneet selvästi enemmän kuin tötsät neliössä. Vähän haahuilu meininkiä, eikä oikein selkeää kuvaa, mitä oltiin tekemässä. Reeniä, reeniä, reeniä. Kokoinaisuudessaan sellainen ihan ok treeni, vähän oli ehkä ohjaaja enemmän jääsä kuin koira.