Kirpakka pakkanen oltiin taas saatu tiistai-illaksi, mutta sehän ei meitä hidastanut. Tehtiin viikonlopun seuran kisoissa ollutta rataa (´à la Marjo Heino) Sannan muokkaamana.

Ekan renkaan joutui korjaamaan, kun Maisa kiersi sen. Mutta sen jälkeen alku ok. Valssasin esteillä 9-10, mutta se tuntui ja näytti vähän kököltä, joten seuraavalla tein takaaleikkauksen. Aiona vähän vältän noita, koska ne ei niin hyvin ole meillä halludssa, ja monesti Maisa pyöräyttää väärän kautta ympäri, mutta tällä kertaa sujui vallan malllikkaasti. Tilaa täytyy vaan muistaa antaa, ettei blokkaa estettä (10). Kepeille kunnolla tilaa, mutta sujautti se kuiotenkin toiseen väliin. Hohhoijaa.

A:lle yritin kontaktia jättäytym'ällä taakse, kun sitä nyt on yritetty yksin reenailla. Mutta ei, ei toiminut vielä. Kontakti hyvä, kun juoksin eteenpäin. Putki (17) tuotti kasan harmaita hiuksia, ei meinannut mennä sitten millään. Sanna neuvoi vekkaamaan ennen muuria (16), mutta miten se ei onnistunut meikäläiseltä tässä kohtaa sitten millään. Olin ihan peukalo keskellä kämmentä, kun en löytänyt sopivaa kohtaa, josta kutsua Maisa kontaktilta ja tehdä vekki. Huoh, kun sitä voi olla niin tumpelo. Loppujen lopuksi sain kuin sainkin Maisan toivottuun päähän putkea, mutta ei se kaunista ollut. Valssi vikalle esteelle, vähän kiire tuli, kun vedin niin sivuun putkelle.